Vicces ajándék esküvőre
2013. április 25. írta: humorista

Vicces ajándék esküvőre

ajandek_eskuvore.jpg

Tanácstalan vagy, mert semmilyen eredeti esküvői meglepetés nem jut eszedbe? Szerinted mire fog a fiatal pár az esküvő után 30 évvel is emlékezni? A fritőzre, a kenyérsütőre vagy az esküvői humorista lehengerlő műsorára? Nyertél, az esküvői meglepetés Stand Up Comedy műsorra! 

Ajándék esküvőre - stand up humorista

 Esküvőre különleges ajándék a fiatal pár életét, megismerkedésének történetét feldolgozó, majd vetítéssel egybekötött (nagyon vicces!!!) előadás. A humoristák közül talán nekem van a legnagyobb tapasztalatom az esküvői meglepetés-műsorok terén, és tudtommal én vagyok az egyetlen, aki személyre szabott műsort készít. 

A fiatal pár egyik tagja, vagy a családtagok, barátok szolgáltatják a történeteket, fényképeket, videókat, amelyekből összeállítom azt az esküvői meglepetés-műsort, amelyre még az aranylakodalomban is emlékezni fognak. 

Ha nem, a tiszteletdíjamat visszafizetem! 

Bővebb információk a www.pathalia.hu weboldalon, vagy egyszerűen csak ide klikkelve: meglepetés esküvőre.

Humorista Blog linkajánló

Lakodalomra ajándékötlet I Esküvőre különleges meglepetés Humoristák megrendelése I Humorista rendezvényre Stand Up Comedy fellépők I Stand Up Comedy előadók I Gegmenők videó I Humoristák a Nóta Tv-n I Bethlen Téri Kabaré I Gegmenők Humoristák megrendelése I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor Gyerekműsor videók I Bűvészshow I Ajándék házassági évfordulóra I Humoristák I Gyerekműsor rendezvényre Stand Up I Születésnapra meglepetés ajándék I Ajándék barátoktól lakodalomra 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr225245846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása