Humorista tehetségkutató Budapesten
2013. október 09. írta: humorista

Humorista tehetségkutató Budapesten

humorista_tehetsegkutato_2013.jpg

Humorista tehetségkutató a Bethlen Téri Színház Bunker Klubjában, 

a Stand Up Klubban


A stand up comedy töretlen népszerűsége hívta életre a Bethlen Téri Színházban azt a Stand Up Klubot és humorista-műhelyt, ahol a Rádiókabaréból, Showder Klubból, Comedy Centralról ismert humoristák  szórakoztatják a humor szerelmeseit.

A Stand Up Klub-rendezvények emléket állítanak az 1930-as években "Filléres kabaré" néven futó kabaréesteknek.

A múlt század harmincas éveiben ugyanis a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház „Filléres kabaré”-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett színvonalas, de olcsó szórakozást, hiszen ezeken a kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott.

A 2013. október 15-én, kedden induló Stand Up Klub és humorista tehetségkutató ezért jelképes, 500 Ft-os belépőjegy ellenében várja a humor szerelmeseit.

A Stand Up Klub rendezvényein ismert humoristák és amatőr tehetségek mutatkoznak majd be a Bethlen Téri Színház Bunker klubjában, ezért arra bátorítunk mindenkit, akik ki akarják próbálni magukat a mikrofon mögött, jöjjenek el! Szeretettel várunk mindenkit a humorista tehetségkutatóra!

A klubesteken nemcsak a stand up comedy műfaját kipróbálóknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget, hanem a sketch comedy (rövid, vicces jelenetek) íróinak is.

Ha van 5 perc vicces műsorod, vagy humoros jeleneted, gyere és próbáld ki magad a Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában!

 

Stand Up Klub és humorista tehetségkutató időpontok:


Október 15, kedd, 19.30
Fellépők: Somogyi András, Fülöp Viktor

Műsorvezető: Szép Bence


November 26, kedd, 19.30
Fellépők: Kövesdi Miklós Gábor, Szente-Veres Adrienn, Köleséri Sándor,

Műsorvezető: Szép Bence

 

Helyszín: Bethlen Téri Színház, Budapest, VII. kerület, Bethlen Tér 3.

Belépő: 500 Ft (fellépőknek ingyenes)

Humorista Blog linkajánló - klikkelsz és örülsz!

Stand Up Fellépők I  Humorista rendezvényre I Bűvészműsor Esküvőre ajándék I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék Születésnapra különleges ajándék Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Humoristák rendezvényre I Rendezvényre humoristák Esküvőre Stand Up I Kabaré Kommandó Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsorok I Stand Up fellépők I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Stand Up fellépő I Bűvészshow I Gyerekműsorok I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre I Humorista megrendelése saját szervezésű rendezvényre I Humoristák megrendelése előtt - tippek I Humoristák kabaréja I Gegmenők I Humorista előadók I Újabb Gegmenők videók - 4 I 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr495557818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása