Bethlen Téri Kabaré - idén utoljára
2013. december 10. írta: humorista

Bethlen Téri Kabaré - idén utoljára

bethlen-teri-szinhaz.jpg

A Stand Up Brigád és a Bethlen Téri Színház közös vállalkozása, a nagy kritikai sikert kiváltott Bethlen Téri Kabaré idén utoljára szórakoztatja a publikumot.

Aki még nem látta a humoristák kabaréját, december 12-én, csütörtökön 19.30-kor mindenképpen látogasson el a VII. kerületi színházba: a Bethlen Téri Kabaréban Beleznay Endre színművész és a Brigádos Stand Up Comedy fellépők mindent megtesznek, hogy a közönség hasizma meg legyen dolgoztatva - ehhez segítségül hívják a magyar kabarétörténet nagy kiválóságát, a humorista-konferanszié Kellér Dezsőt is.

A pesti Csikágó legendás kabarészínházának miliőjének megidézése után a Stand Up Brigád tagjai napjaink népszerű rádiókabaré-s jeleneteivel egészítik ki. Természetesen nem hiányozhat napjaink népszerű humor-műfaja, a stand up comedy sem.

A Bethlen Téri Kabaréban szerephez jut a Közép Európa Táncszínház egy táncosa is. Kiváló humoristák, egy nagyszerű táncos, kacagtató jelenetek, fergeteges hangulat, vár mindenkit a Bethlen Téri Színházban december 12-én, 19.30-kor.

Konferanszié: Beleznay Endre

Közreműködnek: Tényi Anett, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Grecsó Zoltán/Zambriczky Ádám
A jeleneteket írták: Kellér Dezső, Ürmös Zsolt, Szép Bence
Zene: Polgár Péter
A műsort összeállította: Ürmös Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr485680568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása