Stand Up tehetségkutató ma este!
2014. február 18. írta: humorista

Stand Up tehetségkutató ma este!

500 Ft-ért több, mint 2 óra nevetés?

Bethlen Téri Színház Stand Up Klubjában ma este humorista tehetségkutató (open mic) és humoristák fellépése! 

stand_up_comedy_tehetsegkutato.jpg

A stand up comedy tehetségkutató 19.00-kor kezdődik,részletek a hajtás után!

A stand up tehetségkutató fellépői: Takács Marci, Kővári Máté, Imre Andi, Győri Zoltán, Sulyok Péter, Molnár Álmos, Feiszt Viktor és Kuli Bálint. 

A tehetségkutató nyitott az amatőr humoristák előtt és várja a jelentkezőket. A következő szabad időpontok azonban már csak a március 18-i rendezvényen vannak, ezért érdemes mielőbb jelentkezni a bence.szep kukac gmail.com címen vagy a StandUp Brigád Facebook oldalán. 

Miért a Bethlen Téri Színház a helszín? Mert a múlt század harmincas éveiben a pezsgő pesti kabaré-élet fontos intézménye volt a Bethlen Téri Színház "Filléres kabaré"-ja, amely a nézők széles rétegei számára jelentett olcsó, de színvonalas szórakozást, hiszen ezeken a legendás kabaréesteken a közönség a hagyományos jegyárak töredékéért szórakozhatott - pont úgy, mint a StandUp Klubban, ezért is a Filléres kabaré alcím.

Esküvőre egyedi ajándék I Gyerekműsor I Világbajnok bűvészműsor I

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr465819297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása