Bödőcs Tibor újra a tv-ben - nézd meg a vicces beharangozót!
2014. szeptember 05. írta: humorista

Bödőcs Tibor újra a tv-ben - nézd meg a vicces beharangozót!

Két és fél éve szerepelt utoljára a tv-ben (a Showder Klubban) Bödőcs Tibor, aki Búcsúszentlászlóról jelentkezik be egy rövid videóval. A humorista önként vállalta, hogy egy időre hátrébb húzódik és az élő műsorokra tartogatja poénjait. Azóta csak a fellépéseken elhangzottakból értesülhetett a közönség arról, hogy mi történik Búcsúszentlászlón, a zalai faluban, ahol a stand-upos a gyermekkorát töltötte. Bödőcs végre megtöri a hallgatást és kamera elé áll: a Comedy Central műsorán, szeptember 21-én este 20:00-kor mindenki feltöltődhet a legfrissebb „bödőcsizmusokkal”.

Bödőcs Tibor búcsúszentlászlói élményei a Comedy Centralon

 

bodocs_tibor_comedy_central.jpg


Aki ismeri a stand up-os humoristák talán legtehetségesebb tagját, annak ismerős lehet a település, mert a falusi karakterek és sztorik rendszeresen visszatérnek Bödőcs előadásaiban.

A Comedy Central szeptember 21-én este nyolckor tűzi műsorra Bödőcs új műsorát, miután évekig nem is szerepelt tévében a humorista.

 

Stand Up Comedy tehetségkutató I Bűvészműsor gyerekeknek I Gyerekműsor

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr476671639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása