Showder Klub S15 E05 videó
2015. április 21. írta: humorista

Showder Klub S15 E05 videó

A népszerű stand up comedy humorista, Kiss Ádám volt a műsorvezetője a Showder Klub 15. évad 5. adásának. Az adásban fellépett még Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, valamint Mogács Dániel és Benk Dénes humoristák.

Ha nem láttad az adást, klikk a lejátszásra!

Showder Klub S15 E05 from Humorista.Blog.Hu on Vimeo.

Az egyik legnépszerűbb humorista Magyarországon: Kiss Ádám

kiss_adam_2.jpg

 

Tudj meg minél többet az egyik legnépszerűbb magyar humorista-fellépőről: Kiss Ádám interjú

Ugye azt tudtad, hogy filmben is szerepelt? Lásd itt: Dumapárbaj.

Kiss Ádám pedagógusszülők gyermeke. A szerencsi Bocskai Gimnáziumban tett sikeres érettségi vizsgát. Ugyanebben az évben hunyt el édesapja, édesanyjával és nővérével Pomázra költöztek. Felvételt nyert a Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karára, ahol nemzetközi kommunikáció szakon kezdte meg tanulmányait. 2005-ben került a Godot Dumaszínházhoz, gyakornokként dolgozott a Fábry Show-ban, majd 2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján elnyerte a Magyar Rádió díját. Anyanyelvi szinten beszél németül. Szerencsi származású, így hitvallása, mely a szerencsi csokoládégyár szlogenjére hasonlít, a következő: "Az élethez kell egy szerencsi Kiss."

 

Stand Up Comedy fellépők megrendelése

Bűvész rendelés

Birkás pálinkafesztivál

 

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr307386862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása