Rádiókabaré fotók!
2012. április 25. írta: humorista

Rádiókabaré fotók!

Kedden este felvették a májusi Rádiókabarékat (egyszerre kettőt rögzítenek), humorista-legendák, régi motorosok, stand up fellépők is közreműködtek benne, a teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő a műsorokból:

A búcsúszentlászlói humorista-pápa, Bödőcs Tibor Simson-kentaúrokról és falusi életképekről mesélt, Ihos József gitározott és a lovas színházról humorizált, az Aradi-Varga humorista-páros gyógyszertárban felejtett egy mikrofont, Gombos Szabolcs vidéki sztorikat hozott, Mikó István cigány zenészeket (Aradi-Hadházi) akart szerződtetni vendéglátóipari aljasodóba, műsorvezetőként KAP ontotta a poénoKAP. A Humorista Blog a színfalak mögött is fotózott, miközben a humoristák fellépésre vártak. A képek közül cenzúráztam, amikor Sinkó főszerkesztő úr kolbászt evett :-)

Rádiókabaré fotók:  

Rádiókabaré, 2012. április 24.

Fotók: humorista.blog.hu

Megosztás a Facebook-on

Humorista blog linkajánló:

Házassági évfordulóra humorista ajándékba

Humorista bűvész

Kabaré Kommandó

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr104473164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása