A humorista esete a díjnyertes pálinkával
2012. szeptember 25. írta: humorista

A humorista esete a díjnyertes pálinkával

rokker_palinka.jpg
A Blikk nemrég arról írt, hogy Rokker Zsoltti, a Bumerángban ismertté vált humorista aranyérmet nyert...

A humorista aranyérmes pálinkája

Rokker Zsoltti nagy sikerű figurájának alakítója, Erdei Sándor nemrég aranyérmet szerzett diólikőrjével, szeptemberben pedig a sajmeggyével hengerelte le a Nyagykeresztúri Palóc Pálinkaverseny zsűrijét.
Kiderült, nemcsak mi fogyasztjuk olyan szívesen a pálinkánkat, hanem a hozzáértőknek is ízlik, hiszen korábban az ongai versenyen a diólikőrünk aranyérmes lett, most pedig a Nagykeresztúri Palóc Pálinkaversenyen taroltunk. Ez a párlat igazi győztes, hiszen korábban már az év likőrjének is választották, most pedig a sajmeggy- aranyat, a vadcseresznye- ezüstöt, a bodzavirágpárlat pedig bronzérmet szerzett – mesélte Erdei Sándor.

A Művészetek Völgyében én is megkóstoltam Sanyi pálinkáját, hihetetlenül finom!

Sanyi, GRATULÁLOK!!!!

Humorista Blog linkajánló

Stand Up Fellépők I  Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Gyerekműsor videó I Humoros bűvészműsor I Meglepetés humorista házassági évfordulóra I Humoristák I Stand Up humorista rendezvényre I Stand Up fellépők megrendelése I Gyerekműsor ajánlatkérés

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr244803289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása