Magyar humorista tarolt a humoristák nemzetközi vetélkedőjén
2013. december 03. írta: humorista

Magyar humorista tarolt a humoristák nemzetközi vetélkedőjén

humorista_kaszas_zoltan.jpgEgy budapesti születésű, de az USA-ban élő humorista nyerte meg a humoristák 34. Seattle-i Nemzetközi Komédiavetélkedőjét - közölte hétfőn internetes oldalán a Bellevue Business Journal című napilap.

Kaszás Zoltán azután nyerte meg a humoristák versenyét (amelyre világszerte összesen több, mint 1300-an jelentkeztek), hogy a kieséses vetélkedő résztvevői 26 nap alatt 19 helyen 22 alkalommal léptek fel.

Kaszás Zoltán a seattle-i Comedy Undergroundban megrendezett döntő után egy 5 ezer dollárról szóló csekket vehetett át, ráadásul még  egy lemezszerződést is kapott az Uproar Entertainment-től (amely a legkeresettebb stand up comedy előadók hangzóanyagait forgalmazó cég), és december közepén két estén át ismét fel fog lépni a Washington állambeli nagyvárosban.

Nézz Kaszás Zoltán videókat a hajtás után! 

zoltan-kaszas-humorista.jpg

Fotó Kaszás Zoltánról: Bellevue Business Journal 

A Seattle-i Nemzetközi Komédiavetélkedő a világ legnagyobb turnézó humorfesztiválja, amelynek előadói összesen több mint 6 ezer ember előtt léptek fel az északnyugati állam színházaiban, éjszakai klubjaiban és kaszinóiban.

A verseny részvevőinek szereplését rendszerint nagy figyelemmel kísérik az ABC, a CBS, az NBC, a Fox, a Disney és a Comedy Central producerei.

Kaszás Zoltán humorista videói: klikkelj és nézz!

A bejegyzés trackback címe:

https://humorista.blog.hu/api/trackback/id/tr145673500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása